Ga naar hoofdinhoud
info@logosenletters.nl 0252 - 624 401

Aankleding cafetaria

Voor een cafetaria hebben wij door middel van wandvisuals een warme en gastvrij omgeving gecreëerd die uitnodigt tot binnenkomen en dineren. Door de grootste wand te bekleden met een mooie print uit 1 stuk krijgt de inrichting van deze horecagelegenheid een geheel eigen stijl.

Horeca inrichting

Door het gebruik van een soort behang uit 1 stuk is en blijft het beeld naadloos. In dit geval is de wand 4 meter breed en 2,50 meter hoog. Logos & Letters verzorgd niet alleen het ontwerp en design, maar ook de realisatie van het monteren voor iedere horecagelegenheid.

Signing voor gasten

Het is belangrijk dat uw gasten duidelijk weten waar ze zijn en waar ze moeten zijn in uw restaurant of cafetaria. Dit geeft een gastvrij gevoel en er is duidelijkheid. Niets is zo vervelend als uw gasten bijvoorbeeld altijd moeten vragen waar de toiletten zich bevinden. Wij zorgen dat binnen de ruimte die er is er duidelijke bewegwijzering is.

Logo in freesletters

Uw logo komt prachtig uit in freesletters, hiermee creëren wij een 3-D effect en valt uw bedrijfsnaam op. Belangrijk voor uw naamsbekendheid en zichtbaarheid.

Horeca lichtreclame

Ook door middel van lichtreclame zorgt u dat u opvalt als potentiële gasten voorbij lopen, rijden of fietsen. Lichtreclame nodigt uit tot kijken en uiteindelijk tot binnenlopen. Als uw bedrijf er dan van binnen warm, schoon en gezellig uitziet, dan zult u merken dat u meer gasten zal gaan ontvangen, die ook nog eens langer zullen blijven zitten. Gewoonweg omdat de inrichting warm en uitnodigend is!

Informatie over horeca inrichting?

Bij Logos & Letters helpen we u graag aan de mooiste inrichting op het gebied van wandbekleding in uw bedrijf. Het spreekt voor zich dat deze manier van aankleding ook prima te gebruiken is in bedrijfsrestaurants, kantine’s en bijvoorbeeld vergader ruimtes. Neem gerust contact met ons op via 0252 62 44 01 of via ons contactformulier, wij nemen op werkdagen binnen een dagdeel contact met u op.

Back To Top